favicon-icono-gremitex-noticia

El Gremi de Comerç Tèxtil i Sastreria promou una enquesta sobre l’estat del sector per conèixer les necessitats i les preocupacions del comerç tèxtil

El Gremi de Comerç Tèxtil i Sastreria ha iniciat una campanya de participació per conèixer l’opinió del sector a través d’una enquesta que pretén copsar l’estat del comerç tèxtil a Catalunya. L’enquesta té l’objectiu de conèixer l’evolució, les necessitats i les preocupacions del comerç tèxtil per contribuir a solucionar-les. Us convidem a tots els propietaris-empresaris o bé als encarregats de comerços tèxtils a participar-hi, ja que fer un bon diagnòstic de la situació ens beneficia a tots. Pel sol fet de participar-hi entrareu en el sorteig d’un Ipad d’Apple, deixant les vostres dades. Per participar-hi no cal estar agremiat, ja que la nostra voluntat és conèixer l’opinió de tot el sector.

L’enquesta, que es pot contestar en pocs minuts i les dades de la qual es gestionaran amb tota confidencialitat, està estructurada en blocs temàtics:

Incidència de l’evolució de la economia i del marc fiscal en el comerç tèxtil

Incidència de l’acció de les administracions i dels governs en el comerç tèxtil.

Incidència del calendari actual i normativa de rebaixes, promocions i festius autoritzats per obrir en el comerç tèxtil.

Incidència de la proliferació del comerç il·legal i/o top manta en el comerç tèxtil.

Incidència dels grans magatzems i dels outlet en el comerç tèxtil.

Incidència de les polítiques laborals de contractació de personal i les condicions laborals en el comerç tèxtil.

L’enquesta també es pregunta sobre els obstacles amb què s’enfronten els negocis i sobre quines matèries caldria més suport i quins serveis caldria reforçar per part del gremi.

Participar a l’enquesta    https://es.surveymonkey.com/r/2NMJLCV?c=*|UNIQID|*