favicon-icono-gremitex-noticia

Irrupció al mercat del nou Outlet de Viladecans

La irrupció al mercat d’un gran centre comercial outlet a Viladecans amplia l’oferta de grans superfícies especialitzades en la venda d’articles de grans marques rebaixats almenys un 30%. Fins ara a Catalunya ja existeixen els espais Heron City Barcelona, Gran Jonquera Outlet & Shopping i el més conegut La Roca Village.

El sector del comerç tèxtil està a l’espera de veure quines conseqüències comercials pot comportar l’obertura d’aquest outlet pels seus negocis tradicionals a les portes de la campanya de Nadal. Mentre que els outlets sols ofereixen col·leccions de moda de temporades anteriors, amb uns descomptes permanents d’entre el 30 i el 70%, els comerços tradicionals ofereixen productes de moda que estan a l’última, amb preus que en temps de rebaixes o promocions poden arribar a descomptes similars i garanteixen una gran qualitat del servei als clients.

Viladecans The Style Oulets és una iniciativa de la multinacional Neiver, el segon operador d’outlets d’Europa, que ja té implantació en sis països i que compta amb cinc centres oberts a Espanya. El centre, que va inaugurar la primera fase el passat 27 d’octubre, comptarà amb  un total de 26.500 metres quadrats de superfície, 130 botigues de primeres marques, serveis de restauració i 1700 places d’aparcament un cop finalitzada la segona fase de construcció.